koninklijke HFC Voetbalschool

Bij de Top-Camps Individuele Voetbaltraining...

staat alles in het teken van het verbeteren van jouw voetbalkwaliteiten. Je krijgt individuele training, of training in kleine groepjes, van Top-Camps trainer Gertjan Tamerus. Gertjan Tamerus is hoofdtrainer van Koninklijke HFC en jeugdtrainer bij Ajax. Op de velden van Koninklijke HFC gaat Gertjan graag met jou aan de slag om jou nog beter te maken.

icon

…werk je aan je techniek, je inzicht, je conditie, je coördinatie, je mentaliteit. Alle onderdelen die belangrijk zijn voor een voetballer komen aan bod.

icon

…werken we met spelers die gemotiveerd zijn, ongeacht geslacht, niveau of club. Iedereen kan zich opgeven voor de individuele trainingen.
Op de velden van Koninklijke HFC.

icon

… de kosten voor een individuele training van 60 minuten bedragen € 40,-.

Media

In de media verschijnen steeds meer berichten dat er in Nederland te weinig op straat wordt gevoetbald en te veel teamgericht wordt getraind, waardoor de individuele ontwikkeling van een voetballer achterblijft. De focus zou meer gericht moeten worden op de individuele technische vaardigheden, aangezien deze vaardigheden de basis vormen van het voetbal. Top-Camps herkent zich in deze visie en wil kinderen graag helpen bij het ontwikkelen van hun individuele kwaliteiten.

+100%
100% inzet, beleving en plezier!