Voetbalverjaardagen

Top-Camps biedt jou de mogelijkheid om een uniek partijtje te organiseren voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes. Samen met de Top-Camps voetbaltrainer maken we er een groot voetbalfeest van. De activiteit duurt twee uur, exclusief eten.

icon
Feestelijk

Tijdens de voetbalverjaardag staat alles in het teken van leuke voetbalactiviteiten in een feestelijk jasje.

icon
Prijsjes

Na een uitdagende warming up gaan we verschillende voetbalspelletjes doen waarbij leuke prijsjes te verdienen zijn.

icon
Eten & drinken

We sluiten de verjaardag natuurlijk af met partijtjes in de vorm van een individueel toernooi. Tussendoor wordt er gezorgd voor drinken en koek.

Tot in de puntjes verzorgd

Top-Camps biedt de mogelijkheid om het partijtje af te sluiten door gezamenlijk friet te eten. De voetbalverjaardag kan plaatsvinden op de velden van Koninklijke HFC of op een locatie die door de ouders van het feestvarken is geregeld.

Voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar organiseren wij graag een voetbalverjaardag dat op iedere dag van de week plaats kan vinden.

De kosten voor een Top-Camps voetbalverjaardag bedragen voor 12 kinderen € 175,-. Kwaliteit: Bij meer dan 12 deelnemers zetten wij een extra begeleider in, de meerkosten zijn in dat geval € 35,-. Wil je de voetbalverjaardag afsluiten door samen met je vriendjes en vriendinnetjes te eten (frietjes, snack en frisdrank), dan komt er € 5,- per persoon bij. (Dit is alleen mogelijk als de Voetbalverjaardag bij Koninklijke HFC plaatsvindt.

Alle kinderen gaan met een leuk cadeau naar huis, en het feestvarken wordt extra in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking. Stuur ons via onderstaande link een mailtje met jouw wensen. Wij nemen dan contact met je op!